Brochure, Flyer m.fl.

Det handler om udtryk og følelse
Visitkort

Tryksager der gør indtryk og giver kunder

Tryksager har været erklæret død mange gange – men alle elsker tryksager! Det kan være enkelt at opsætte et post på Facebook, skrive et blogindlæg eller lægge et lækkert billede på Instagram. Men at skrive en god tekst, opsætte et godt design og få det trykt på noget lækkert papir med nogle lækre detaljer – så giver det dine kunder noget eksklusivt. Der er noget eksklusivt og nærværende over tryksager, som internettet ikke kan.

En flot tryksag er med til at give jeres virksomhed et kvalitetsstempel. Det er virksomhedens visuelle identitet i fysisk form og definerer jeres brand hos nuværende og nye kunder. Der findes mange variationer og materiale der kan trykkes på, men det handler om at skabe synlighed, vække opsigt og stikke ud fra mængden. Der skal skabes tryghed, troværdighed og tillid og det handler om at sende et præcist budskab.

Flyer

Den korte historie. Til postkassen eller opslagstavlen. Til at stikke i hånden på din kommende kunde.

Brochure

Sælg dine produkter og fortæl produktets historie. Jeg laver design til både store og små brochure.

Papirlinjer

Virksomhedens uundværlige rekvisitter. Brevpapir, kuverter, notesblokke, kalender m.m.

Alt det andet

Ingen grænser. Alt lige fra flaskevand, beachflag, bannere, krus til paraplyer.

Skal jeg hjælpe dig med din tryksag?

Hos Fox Design får du personlig rådgivning hele vejen igennem, baseret på praktisk erfaring. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med din nye hjemmeside, opsætning af grafisk design, blive synlig på de sociale medier eller optimerer din eksisterende hjemmeside.

24 46 06 78 / info@foxdesign.dk