Digitalt design

Skab din visuelle identitet

Logodesign – få designet dit eget logo

Er logo er det grafiske element, der udtrykker dit firmas identitet og ikke mindst genkendelighed for dine kunder. Et logo kan bestå af et enkelt udtryk med en font/farve kombination og/eller det kan indeholde et lille grafisk element. Logo er med til at gøre din visuelle identitet unik og genkendelig.

Design af dit logo sker i tæt samarbejde, hvor vi bl.a. skal afklare følgende:

  • Farver, hvad kan du lide/ikke lide?
  • Hvad er dit primære kundesegement?
  • Hvilken vision og værdier skal logoet udtrykke?
  • Hvor skal det anvendes – online, tryksager, profiltøj etc.?

Designprocessen
Du får et 3 udkast til gennemsyn, hvor du udvælger det vi skal arbejde videre med. Ud fra dine ønsker færdiggøres dit logodesign. Jeg gør meget for at lytte til dine ønsker, sparre med dig og komme med mine egne input.

Når logoet er færdigt og godkendt modtager du en komplet filpakke, indeholdende vectorfil, png, PDF og jpg filer – klar til brug. Du kan nu anvende dit nye logodesign til trykt materiale som f.eks. visitkort, brochure, skilt, profiltøj eller online. Hvis du gerne vil have Fox Design til at hjælpe dig, kan du se mere om anvendelse af logo på hjemmeside og de sociale medier.

Få et visitkort der matcher din profil og visuelle identitet

Designet på dit visitkort kommer naturligvis til at passe sammen med det øvrige design på din hjemmeside, logo og evt. andet materiale. Udseendet på et visitkort kan variereres meget og designet sker derfor i tæt samarbejde med dig. Som med et logodesign, skal vi til et visitkortdesign også forholde os til nogle ting, bl.a.:

  • Hvad skal du bruge det til?
  • Skal der være et portætbillede?
  • Skal det indeholde mulighed for at skrive dato/næste konsultation på?
  • Ønsker du specialeffekter, som kachering, mat, pantone eller guld/sølv farver?

Når visitkortdesignet er færdigt og godkendt, modtager du en trykklar fil, så du selv kan anvende det trykkeri du ønsker til trykning af dine visitkort. Ønsker du Fox Design leverer trykte visitkort til dig, er dette også en mulighed.

Pris på logodesign
Prisen for et logo kan variere fra opgave til opgave. Men som udgangspunkt koster et basis logodesign kr. 1.195 ,-.

Kontakt mig og lad os få en snak om dit logodesign og hvilke ønsker du har.

Pris på visitkort
Prisen for et visitkortdesign afhænger af dine ønsker. Men et visitkortdesign, uden specialeffekter koster kr. 895 ,-. Prisen er for det første navn på visitkort, ønskes der flere varianter (forskellige navne) er prisen herefter kr. 250 ,- pr. navn.

Grafisk design

Det er trods alt udseendet man ser først!

Brochure/foldere

Foto

Profiltøj

Plakater/skilte

Brevpapir

Flaskevand

Krus

Kalender

Skal jeg hjælpe dig med at løse din opgave?

Hos Fox Design får du personlig rådgivning hele vejen igennem, baseret på praktisk erfaring. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med din nye hjemmeside, opsætning af grafisk design, blive synlig på de sociale medier eller optimerer din eksisterende hjemmeside.

24 46 06 78 / info@foxdesign.dk