Fra streg til godt design

Logo & Typografi

Sender dit logo det ønskede budskab? Mangler du et logo der kan afspejle din virksomheds DNA og opnå genkendelighed hos dine kunder? Et logo er med til at gøre din visuelle identitet unik og genkendelig.

Tryksager: Visitkort, brochure, plakater m.fl.

Med udgangspunkt i din visuelle identitet skaber Fox Design tryksager du med ro i sindet kan dele ud til dine kunder. Jeg håndterer alle tryksager og kan bl.a. leverer design til visitkort, flyers, plakater, roll-up, klistermærker, flag, krus og profiltøj.

Content til sociale medier

Få din målgruppe til at skabe interaktion på de sociale medier. Kommunikér dit budskab klart og tydeligt ud på Facebook, Instagram, Twitter ved at anvende grafisk design.

Hæv kvaliteten i fotoet

Fotos kan redigeres og manipuleres så de fremstår mere troværdige i forhold til opgaven. Så længe man forholder sig til ægtheden, naturlige elementer, skygger osv. Du kan også få fritlagt billeder til f.eks. et produktkatalog.

Grafisk design

Det er trods alt udseendet man ser først!

Brochure/foldere

Foto

Profiltøj

Plakater/skilte

Brevpapir

Flaskevand

Krus

Kalender

Skal jeg hjælpe dig med at løse din opgave?

Hos Fox Design får du personlig rådgivning hele vejen igennem, baseret på praktisk erfaring. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med din nye hjemmeside, opsætning af grafisk design, blive synlig på de sociale medier eller optimerer din eksisterende hjemmeside.

24 46 06 78 / info@foxdesign.dk