Klippekort

Forudbetal og spar penge
GULD - SPAR 400 ,-

35 klip af 15 minutter, betal for 30 klip: kr. 4.650 ,-

SØLV - SPAR 250 ,-

23 klip af 15 minutter, betal for 20 klip: kr. 3.300 ,-

BRONZE

11 klip af 15 minutter, betal for 10 klip: kr. 1.500 ,-

Sådan fungerer det…

Du køber et klippekort og betaler for enten 10, 20 eller 30 klip (1 klip = 15 minutter). Hver gang du har bedt om en opdatering, modtager du et overblik over dine resterende klip. Du kan dog altid få oplyst hvad dine klip er brugt til og hvor mange du har tilbage. Klippekort skal være anvendt inden for 12 måneder fra købsdato.

Fast abonnement

Har du brug for mere regelmæssige opdateringer, kan du købe et månedsabonnement. Abonnementet er tilpasset dine behov – så klarer jeg opdateringerne til en fast månedlig pris. Kontakt Fox Design og hør nærmere om pris og muligheder.

OBS! Ubrugte klip refunderes ikke.

Det får du…

Med klippekort fra Fox Design får du mulighed for at få lavet mindre opgaver og samtidig spare penge. Din hjemmeside bliver lavet i et meget brugervenligt system, som gør det nemt og enkelt for dig at redigerer tekst og billeder. Hvis du hellere vil have Fox Design til lave de små rettelser og opdateringer, kan du anvende klippekortet. 

Klippekort kan også bruges til f.eks. opdatering af et visitkort, opsætning af nye brugere i f.eks. Office 365 eller basisopsætning af en profil på f.eks. Facebook, Instagram eller Twitter.

Gør det nemt og spar penge – 24 46 06 78 / info@foxdesign.dk