HJEMMESIDER FOR ALLE

UNIKKE LØNSNINGER

Fox Design leverer webløsninger med unikt design, der er tilpasset dine behov og ønsker. Designet er altid responsivt, så den tilpasser sig computer, smartphone og tablet. Målet er at give din virksomhed flere kunder gennem et stilrent design og høj brugervenlighed.

KOMPLEKS BLIVER ENKELT

Ingen gider komplekse løsninger. Derfor udvikles din hjemmeside i det meget brugervenlige WordPress, der sikre at du i fremtiden kan skabe dynamisk indhold på hjemmeside. Med WordPress kan du nemt og enkelt også tilføje flere funktioner til din hjemmeside.

INGEN GEBYRER

Hos Fox Design ejer du selv din færdige professionelle hjemmeside. Du bliver ikke bundet til dyre abonnementer, der binder dig i en lang periode. Mange tilbyder en næsten gratis hjemmeside, men i sidste ende kan det gå hen og blive meget dyrt.

ALTID HJÆLP

Når du har modtaget din færdige professionelle hjemmeside får du gratis hjælp til at komme ind i systemet. Og hvis du vil slippe for de små rettelser og opdateringer kan tilkøbe et klippekort. Klippekort gælder til alle produkter hos Fox Design og du kan læse mere ved at klikke her.

VIL DU HAVE EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE?

Vil du høre mere om hvodan du kan få udviklet din egen professionelle hjemmeside?

Hvad er med i prisen?

En standard professionel hjemmeside vil ofte koste mellem 4-7.000 ,- kr. ex. moms. Prisen afhænger af hvad hjemmesiden skal indeholde og kunne. Vi tager altid en snak om dine ønsker og ud fra det kan jeg komme med et tilbud.

Men du får altid bl.a.:

STARTPAKKE

Har du lige startet virksomhed op?

Få logo, hjemmeside og visitkort i én samlet pakke til en pris på 7.899 ekskl. moms.

LÆS MERE HER!