Dine kunder forventer stabilitet og hastighed

Når din professionelle hjemmeside er færdig, skal den placeres på en server. Fox Design driver ikke selv hosting, for man skal gøre det man er bedst til. Derfor anbefaler jeg nogle udbydere og i samarbejde med dig vælger vi den rigtige. Det er vigtigt dine kunder oplever at din hjemmeside loader hurtigt – 2 sekunder forventer en kunde at hjemmeside er loadet på. 

Drift & Support – Ja TAK!

Selvom jeg ikke driver en hostingvirksomhed selv, kan jeg sagtens stå for jeres drift og support. Jeg tilbyder gerne at være jeres mellemmand og tage mig af support på jeres webhosting, emailløsning og domæner.

Jeg tager mig også gerne af jeres opsætning af DNS, domæner, Office 365, Google Apps for Work m.m – det giver dig tid til at fokuserer om det din virksomhed er god til.

Domæne

Registrering af nyt domæne og opsætning på server.

Webhosting

Azehosting eller Unoeuro som udgangspunkt. Ved større løsninger kan det være Hetzner eller Wannafind.

E-mail

Vi finder sammen en fornuftig løsning til email.

Fuld frihed

Frihed til at fokuserer på din kerneforretning.

SIKKER HOSTING

Har du et website der kører sløvt? Har du brug for en stabil eller unik løsning til din virksomhed?

Office 365 – Din arbejdsplads i skyen

Med Office 365 får rigtig meget plads. Du får i de fleste pakker 50GB plads og fuld synkronisering af email, kalender og kontaktpersoner. Du kan også tilvælge officepakken, så du fuld adgang til Office 2016 på op til 5 enheder.

Google – Brug det du kender

Google Apps for Work er Google’s løsning til erhverv. Groft sagt er det en pendent til Office 365 og indeholder mange af de samme funktioner. Hvis du er vant til Gmail, Google Drive og Google Hangouts kan du komme rigtig langt med Google Apps for Work.