KLIPPEKORT

GULD - SPAR 400 ,-

35 klip af 15 minutter, betal for 30 klip: kr. 4.650 ,-

SØLV - SPAR 250 ,-

23 klip af 15 minutter, betal for 20 klip: kr. 3.300 ,-

BRONZE

11 klip af 15 minutter, betal for 10 klip: kr. 1.500 ,-

Sådan fungerer det…

Du køber et klippekort og betaler for enten 10, 20 eller 30 klip (1 klip = 15 minutter). Hver gang du har bedt om en opdatering, modtager du et overblik over dine resterende klip. Du kan dog altid få oplyst hvad dine klip er brugt til og hvor mange du har tilbage. Klippekort skal være anvendt inden for 12 måneder fra købsdato.

Fast abonnement

Har du brug for mere regelmæssige opdateringer, kan du købe et månedsabonnement. Abonnementet er tilpasset dine behov – så klarer jeg opdateringerne til en fast månedlig pris. Kontakt Fox Design og hør nærmere om pris og muligheder.

OBS! Ubrugte klip refunderes ikke.

Det får du…

Med klippekort fra Fox Design får du mulighed for at få lavet mindre opgaver og samtidig spare penge. Din hjemmeside bliver lavet i et meget brugervenligt system, som gør det nemt og enkelt for dig at redigerer tekst og billeder. Hvis du hellere vil have Fox Design til lave de små rettelser og opdateringer, kan du anvende klippekortet. 

Klippekort kan også bruges til f.eks. opdatering af et visitkort, opsætning af nye brugere i f.eks. Office 365 eller basisopsætning af en profil på f.eks. Facebook, Instagram eller Twitter.

SLIP FOR BØVLET & SPAR PENGE

Vil du slippe for drift og vedligehold? Eller vil du bare gerne spare nogle penge – så køb en vedligeholdesaftale eller et klippekort.

DRIFT & VEDLIGEHOLD

Derfor skal du have en vedligeholdelsesaftale

Hos Fox Design får du med en aftale om vedligehold og drift, en aftale hvor du slipper for uforudsete hændelser som i sidste ende kan resulterer i tab af omsætning eller nye kunder. Du får med aftalen tryghed og stabilitet og du kan gøre det du er bedst til – at drive din virksomhed.

Med aftalen sørger Fox Design for at din hjemmeside altid er opdateret og beskyttet mest muligt mod hackerangreb – som ses dagligt mod hjemmesider. Hvis uheldet er ude og din hjemmeside er nede, hjælper Fox Design dig videre og sørger for at du hurgtigst muligt er oppe at køre igen. Der kan vælges en aftale hvor der bliver taget backup af din hjemmeside. Udover at sørge for driften af din hjemmeside, følger der automatisk gratis rettelser med til din aftale. Antallet af rettelser afhænger af den aftale du vælger.

Det får du altid med aftalen:
  • Hjælp ved nedbrud
  • Sikkerhedskryptering
  • Supportaftale
  • Opdatering af WordPress
  • Gratis rettelser hver måned

LIGHT

150 kr./mnd.

30 minutters rettelser pr. måned

PREMIUM

350 kr./mnd.

60 minutters rettelser pr. måned + 1 backup pr. måned