Logodesign

Du er unik og det skal du vise verden

Bliv genkendt og husket

Dig og din virksomhed er helt unik – og det skal vises. Logoet er det grafiske element, der udtrykker dit firmas identitet og ikke mindst genkendelighed for dine kunder. Et logo kan være helt simpelt og bestå af enkelt font eller farve. Det kan også bestå i en kombination med et grafisk element.

Når vi sammen skal lave dit logo, skal vi have afklaret bl.a.:

  • Farver, hvad kan du lide/ikke lide?
  • Hvem er din kundegruppe?
  • Hvilke værdier skal logoet udtrykke?
  • Hvor skal det anvendes – online, tryksager, profiltøj etc.?

Designprocessen
Du får 3 udkast til gennemsyn, hvor du udvælger det vi skal arbejde videre med. Ud fra dine ønsker færdiggøres dit logodesign. Jeg gør meget for at lytte til dine ønsker, sparre med dig og komme med mine egne input.

Når logoet er færdigt og godkendt modtager du en komplet filpakke, indeholdende png, PDF og jpg filer – klar til brug. Du kan nu anvende dit nye logodesign til trykt materiale som f.eks. visitkort, brochure, skilt, profiltøj eller online.

Logodesign - 1.500 DKK

Prisen varierer fra opgave til opgave – ring og hør nærmere.

Få designet dit logo og din identitet

Hos Fox Design får du personlig rådgivning hele vejen igennem, baseret på praktisk erfaring. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med din nye hjemmeside, opsætning af grafisk design, blive synlig på de sociale medier eller optimerer din eksisterende hjemmeside.

24 46 06 78 / info@foxdesign.dk