Ny hjemmeside

Få en ny hjemmeside til en attraktiv pris hos Fox Design

Ny professionel hjemmeside til en fornuftig pris hos Fox Design

Fox Design arbejder altid med med en fast pris i forbindelse med design af hjemmesider. Du får derfor en professionel hjemmeside, der passer til dine behov og ønsker til en fast pris. Du skal ikke betale dyre abonnementer og du betaler kun for de ydelse du har brug for.

Når vi taler sammen om din nye hjemmeside, tager vi udgangspunkt i en basishjemmeside. Du kan efterhånden udbygge den og integrerer den med andre webservices, som behovet opstår. Hjemmesiden kan f.eks. blive udbygget med webshop, nyhedsbrev, fotogalleri og meget andet.

Hos Fox Design er høj service, kvalitet og personlighed altid i fokus – det giver de gladeste kunder.

Hvad koster en basishjemmeside?

En basishjemmeside koster kr. 7.500 ,- ekskl. moms.:

 • Komplet hjemmeside i et design der følger dine designlinjer. Opbygget i WordPress.
 • Opsætning af op til 8 sider
 • Indhold og opsætning på samtlige sider (du leverer indholdet)
 • Links til sociale medier (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat etc.)
 • Redigering af udvalgte fotos
 • Hjemmeside i responsivt design, der tilpasser sig automatisk til desktop, tablet og mobil.
 • Tilrettede URL til undersider
 • Introduktion til basisredigering af din nye hjemmeside

Introduktion til basisredigering af hjemmesiden afholdes som udgangspunkt via Skype – alternativt hos Fox Design. Introduktionen indeholder en kort gennemgang af din nye hjemmeside, så du selv kan redigerer i tekst og billeder.

Hvis du hellere vil bruge din tid på din kerneforretning, kan du gøre brug af den fordelagtige klippekortsløsning. Her kan du købe 10, 20 eller 30 klip forud og gøre brug af dem til redigering af din hjemmeside eller til små nye opgaver.

Vil du gerne vide mere, eller har du specifikke ønsker? Kontakt mig her.

Designforløbet

Har du en hjemmeside i forvejen eller skal du igang med din første, får du altid kvalificeret sparring hos Fox Design. På vores første møde afklares hjemmesidens funktion, udtryk, farver og indhold. Det giver mig et godt grundlag for at udarbejde det første udkast og resulterer i et stærkt resultat.

Du får design og funktionalitet på din nye hjemmeside til godkendelse, hvorefter eventuelle tilpasninger og justeringer indarbejdes. Efter endelig godkendelse bliver hjemmesiden online og du kan vise den for resten af verden.

Uformelt møde

Funktioner

Design

Tilpasning

Endelig godkendelse

Færdig!

Hele pakken

Har du brug for mere end design og opsætning af hjemmeside? Fox Design kan tilbyde at være kontakten til en lang række dygtige samarbejdspartnerer. Du kan endda få Fox Design til at stå for driften af din hjemmeside, så slipper du helt for at tænke på opgraderinger, nedbrud og kontakt med en teknisk support. Du kan købe en komplet løsning hos Fox Design. Se mere om design af visitkort, design af logodesign af brochure og flyerprofiler på de sociale medier og webhosting.

Med en komplet løsning hos Fox Design får du et ensartet udtryk online og offline – det skaber tryghed, troværdighed og genkendelighed hos dine kunder.

Hvorfor vælge mig?
Profilbillede - Vejle TECH
 • Jeg er Vejles flinkeste webbureau
 • Din hjemmeside ejer du naturligvis selv
 • Ingen dyre abonnementer
 • Personlig rådgivning

 

Skal jeg hjælpe dig igang med din hjemmeside?

Hos Fox Design får du personlig rådgivning hele vejen igennem, baseret på praktisk erfaring. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med din nye hjemmeside, opsætning af grafisk design, blive synlig på de sociale medier eller optimerer din eksisterende hjemmeside.

24 46 06 78 / info@foxdesign.dk