Professionel email og kalender

Med Office 365 får rigtig meget plads. Du får i de fleste pakker 50GB plads og fuld synkronisering af email, kalender og kontaktpersoner.

Hold styr på aftalerne

Med kalenderdeling kan du inviterer til møder og samtidig se hvornår dine kollegaer er ledige. Både møder og ressourcer (biler, mødelokaler etc.) kan nemt bookes, også på farten.

Adgang til dine filer overalt

Når du har Office 365, kan du nemt gemme, organiserer og dele dine filer med andre. Du har altid dine filer tilgængelige – på alle dine enheder.

Rigeligt plads i skyen

Du får 1 TB lagerplads du kan gemme dine filer på. Når du gemmer dine filer i skyen, har du altid en opdateret version med dig.

Del dine filer

Du kan dele dine filer internt og eksternt. Du styre selv hvilke rettigheder der skal være på filerne og du kontrollerer selv hvem der har adgang.

Samarbejd og hold møder online

Med Office 365 og integrationen af Skype gør det nemt at deltage i møder. Du kan inviterer og deltage i videomøder på din foretrukne enhed.

Skype for Business er enkelt integreret med Outlook og alle møder vil blive vist i din kalender.

Office online + offline

Med de fleste Office 365-planer har du adgang til Office-pakken online via din browser.

Fuld pakke

Hvis du ønsker både online og offline adgang til Office-pakken, er det muligt at købe en Office 365 pakke med den fulde version af Office-pakken. Du har naturligvis altid adgang til den nyeste version.

Office 2016 er her

Office 365 er designet til at gøre din hverdag nemmere og enklere. Med de nye Office 2016 produkter får du enkle programmer som Word, Excel, OneNote og Outlook.

  • Office-programmer som du kender dem – bare i en forbedret udgave.
  • OneDrive for Business, der nemt og enkelt gemmer dine data så medarbejderne altid kan få fat på dem – når de vil og hvor de vil
  • Samarbejd på tværs af enheder i realtid, både via PC/Mac, tablet og smartphone.

6 gode grunde til at vælge Office 365

Fjern serveren.

Med en Office 365 løsning sparer virksomheden bøvlet med gammelt hardware og øget energiomkostning til serveren. I betaler kun et fast beløb pr. måned pr. medarbejder.

Altid opdateret.

Da Office 365 er skybaseret, vil dine enheder altid være opdateret til nyeste version af dokumenter og software. Opdateringen er en del af abonnementet og ikke noget du betaler ekstra for.

Betal kun for dem i er.

Du har aldrig gamle betalte licenser på lager, da du kun betaler for dem i er til en fast månedlig pris pr. medarbejder. Du kan hurtigt justerer antallet af medarbejder, hvis din virksomhed ændre sig.

Sikkerhed og EU.

Overvågning og sikkerhed i 5 lag beskytter dine data. Hvis din virksomhed er inden for EU vil dine data være beskyttet efter EU regler og placeret fysisk indenfor EU.

Kundeservice.

Få hjælp fra Microsoft via telefon eller deres omfattende vidensdatabase. Microsoft support holder åbent døgnet rundt og med telefonisk svartid på 1 time ved kritiske fejl.

Integreret i virksomheden.

Slip for administration af kodeord og brugere. Office 365 har integration til virksomhedens AD (Active Directory).