FIRMAET

PETERSEN GROUP, driver Fox Design – som også står bag webshoppen og vejlenseren.dk. Fox Design blev grundlagt i juli 2009 og har siden beskæftiget sig med webdesign, grafisk design og webhosting. Interessen for grafisk design og foto er årsagen til at Fox Design nu har startet webshoppen. På webshoppen kan du købe plakater med grafiske motiver eller fotos til din væg.

 

Hos Fox Design får du hjælp til at brande dig eller din virksomhed gennem dine aktiviteter, både online og offline. Det bedste resultat bliver med din hjælp, derfor er du med i hele processen vedr. design, valg af billeder og tekst.

 

Bank:
Danske Bank
Kirkegade 21
DK-7100 Vejle

 

Kontonr.: 4695-36173981992
IBAN DK2730003617398192
SWIFT DABADKK

 

Læs forretningsbetingelser, klik her.

PERSONEN

Manden bag Fox Design er Mads Sønderskov Petersen, bosat med familie i Vejle. Jeg driver og er ansvarlig for PETERSEN GROUP som driver og ejer følgende: Bloggen vejlenseren.dk, webshoppen Fox Design og Fox Design.

 

Min tilgang til et samarbejde er åbenhed, forståelse og enkelthed. Jeg bruger som udgangspunkt WordPress til opbygning af hjemmesider, hvilket sikre dig en bred vifte af muligheder, samtidig med en enkelthed der gør det let for dig at ændre indholdet på din hjemmeside.

 

Hos Fox Design er der kun mig – til gengæld sikre det dig den personlige kontakt hele vejen igennem. Jeg har en tæt dialog med dig, så dine behov og ønsker bliver efterlevet. Alle detaljer kommer med og du har indflydelse på det hele.

DIGITALT DESIGN
GRAFIK OG DESIGN TIL WEB OG TRYK

HOSTING OG DRIFT
HOSTING OG DRIFT AF DOMÆNE

HJEMMESIDER
RESPONSIV, MODERNE OG UNIK

ONLINE SYNLIGHED
BRUG DE SOCIALE MEDIER

FOTO
FOTO & FOTOREDIGERING

SUPPORT
SUPPORT OG KLIPPEKORT