Fox Design

Vejles flinkeste webbureau
FIRMAET

PETERSEN GROUP, driver Fox Design – som også står bag vejlenseren.dk og colorFactory. Fox Design blev grundlagt i juli 2009 og har siden beskæftiget sig med webdesign, grafisk design og webhosting. Interessen for grafisk design og foto er årsagen til at Fox Design nu har startet webshoppen ColorFactory. Hos ColorFactory kan du købe plakater med grafiske motiver eller fotos til din væg.

 

Hos Fox Design får du hjælp til at brande dig eller din virksomhed gennem dine aktiviteter, både online og offline. Det bedste resultat bliver med din hjælp, derfor er du med i hele processen vedr. design, valg af billeder og tekst.

 

Bank:
Danske Bank
Kirkegade 21
DK-7100 Vejle

 

Kontonr.: 4695-36173981992
IBAN DK2730003617398192
SWIFT DABADKK

 

Læs forretningsbetingelser, klik her.

PERSONEN

Manden bag Fox Design er Mads Sønderskov Petersen, bosat med familie i Vejle. Jeg driver og er ansvarlig for PETERSEN GROUP som driver og ejer følgende: vejlenseren.dk, colorFactory og Fox Design.

 

Min tilgang til et samarbejde er åbenhed, forståelse og enkelthed. Jeg bruger som udgangspunkt WordPress til opbygning af hjemmesider, hvilket sikre dig en bred vifte af muligheder, samtidig med en enkelthed der gør det let for dig at ændre indholdet på din hjemmeside.

 

Hos Fox Design er der kun mig – til gengæld sikre det dig den personlige kontakt hele vejen igennem. Jeg har en tæt dialog med dig, så dine behov og ønsker bliver efterlevet. Alle detaljer kommer med og du har indflydelse på det hele.

Profilbillede - Vejle TECH

Skal jeg hjælpe dig med at løse din opgave?

Hos Fox Design får du personlig rådgivning hele vejen igennem, baseret på praktisk erfaring. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med din nye hjemmeside, opsætning af grafisk design, blive synlig på de sociale medier eller optimerer din eksisterende hjemmeside.

24 46 06 78 / info@foxdesign.dk