Professionelle hjemmesider med simple og rigtige løsninger, giver dig fokus til at gøre hvad din virksomhed er bedst til – ingen gebyrer, ingen abonnementer.

Unikke løsninger

Fox Design leverer webløsninger med unikt design, der er tilpasset dine behov og ønsker. Designet er altid responsivt, så den tilpasser sig computer, smartphone og tablet. Målet er at give din virksomhed flere kunder gennem et stilrent design og høj brugervenlighed.

Ingen gebyrer

Hos Fox Design ejer du selv din færdige professionelle hjemmeside. Du bliver ikke bundet til dyre abonnementer, der binder dig i en lang periode. Mange tilbyder en næsten gratis hjemmeside, men i sidste ende kan det gå hen og blive meget dyrt.

Komplekst bliver enkelt

Ingen gider komplekse løsninger. Derfor udvikles din hjemmeside i det meget brugervenligt WordPress, der sikre at du i fremtiden kan skabe dynamisk indhold på hjemmeside. Med WordPress kan du nemt og enkelt også tilføje flere funktioner til din hjemmeside.

Hjælpen er der altid

Når du har modtaget din færdige professionelle hjemmeside får du gratis hjælp til at komme ind i systemet. Og hvis du vil slippe for de små rettelser og opdateringer kan tilkøbe et klippekort. Klippekort gælder til alle produkter hos Fox Design og du kan læse mere ved at klikke her.

Hvad er med i prisen?

En standard professionel hjemmeside vil ofte koste mellem 4-7.000 ,- kr. ex. moms. Prisen afhænger af hvad hjemmesiden skal indeholde og kunne. Vi tager altid en snak om dine ønsker og ud fra det kan jeg komme med et tilbud.

Men du får altid bl.a.:

Skal du have en professionel hjemmeside? Ring 24 46 06 78